جمعه 20 تير 1399 - 20 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 10
تاریخ انتشار : 2 تیر 1399 9:13

اولین کمیته توسعه و بهره وری دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

به گزارش وب­دا ساوه، اولین کمیته توسعه و بهره­وری با حضور دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، معاونین و کارشناسان دانشکده در سالن جلسات ستاد برگزار شد.

دکتر مصری در این کمیته با اشاره به اینکه نیروی انسانی مهم­ترین منبع هر سازمانی است، گفت: هدف از تشکیل این کمیته استفاده بیشتر و بهره­وری بالاتر از منابع موجود دانشکده اعم از مالی و غیرمالی است که لازم است این کمیته به صورت ماهیانه تشکیل شود تا چالش­های موجود در رسیدن به هدف تعالی تسهیل گردد.

وی افزود: با توجه به اینکه منابع محدود است، جهت دستیابی به بهترین نتایج و اثربخشی در امور، نیازمند استفاده بهینه از منابع موجود هستیم که این امر با تلاش تمامی حوزه­ها در دانشکده و همچنین همراهی و کمک خیرین و سازمان­های مردم نهاد قابل دستیابی است.

در این کمیته هر یک از معاونین، به بیان چالش­ها و مسائل موجود پرداختند و با بیان عملکرد حوزه خود به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای ارتقا وضعیت دانشکده بر آمدند.