يکشنبه 30 شهريور 1399 - 3 صفر 1442 - 2020 سپتامبر 20
تاریخ انتشار : 7 تیر 1399 13:58

فراخوان برگزاری کلاس های آمادگی برای زایمان در سال ۱۳۹۹

معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در نظر دارد, برگزاری کلاس های آمادگی برای زایمان در سال ۱۳۹۹ را با شرایط زیر به بخش خصوصی واگذار نماید:

۱. کارشناس یا کارشناس ارشد و یا بالاتر مامایی که گواهی ۶۰ ساعت کلاس های آموزشی دوره آمادگی برای زایمان را از مراکز مورد تایید وزارت متبوع اخذ نموده باشد.

۲. مرکز مشاوره مامایی با فضای آموزشی مناسب شامل ۴۰ متر یا بیشتر باشد که فضای آموزشی شامل یک اتاق یا دو اتاق تودرتو برای آموزش تئوری و عملی و نمایش فیلم و رختکن مادران باشد مرکز مشاوره مامایی با فضای آموزشی مناسب شامل ۴۰ متر یا بیشتر باشد که فضای آموزشی شامل یک اتاق یا دو اتاق تودرتو برای آموزش تئوری و عملی و نمایش فیلم وجود داشته باشد.

به همین جهت از کلیه علاقه مندان دعوت به عمل می آید از تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۰٨ لغایت  ١٣٩٩/۰۴/١١ با شماره تماس۴۲۲۱۵۷۵۱(خانم رستگار) حاصل فرمایند.