چهارشنبه 2 مهر 1399 - 6 صفر 1442 - 2020 سپتامبر 23
تاریخ انتشار : 12 مرداد 1399 7:57

جذب نیرو پرستار در دانشکده علوم پزشکی آبادان

به گزارش وب­دا ساوه، بنابر اعلام نیاز مبرم دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان به نیروی پرستاری و با عنایت به استمرار شرایط بحرانی بیماری کووید-19 و همچنین با توجه به دستور موکد مقام عالی وزارت در این زمینه، از پرستاران جویای کار، داوطلب، بازنشسته، فارغ التحصیلان پرستاری منتظر طرح نیروی انسانی و پرستاران شاغل با هر نوع رابطه استخدامی که تمایل به اعزام موقت یا خدمت دائم به صورت استخدام (پیمانی، قراردادی، شرکتی و ...) در بیمارستان­ های تابعه دانشکده فوق الاشاره را دارند، در اسرع وقت جهت ثبت نام به اداره پرستاری دانشکده مراجعه و یا با شماره تلفن: 48501186 تماس حاصل فرمایند.