سه شنبه 20 آذر 1397 - 3 ربيع الثاني 1440 - 2018 دسامبر 11
تاریخ انتشار : 1 فروردین 1395 2:0

ریاست دانشکده

معرفی:

شعار دانشکده در سال 1397:

"دکتر عباس نیک روش " رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه در پیامی فرا رسیدن سال 1397 را به کارکنان دانشکده علوم پزشکی تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است :

به نام خالق هستی بخش

با تورق دیگری  از دفتر زندگی ، طبیعت این آئینه گردان جمال دوست با رویشی  در فصل اعتدال جانی تازه می گیرد .  صحنه جهان ،  آئینه تمام نمای قدرت خداوندی می گردد و شکوفایی طبیعت را الهام بخش تجدید خصایل و خصایص والا و نیکوی انسانی قرار می دهد .

در آستانه بهار ، خداوند  مهربان  را شاکریم  که  خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی ساوه در سالی که گذشت توانست در آزمایشی  دیگر از خدمتگزاری با تلاش وافرسربلند بیرون آید و در جهت تداوم ، ارتقا و توسعه خدمات سلامت  گامهای بلندی بردارد  و با اجرای طرح تحول نظام سلامت در  چهارمین سال پیاپی به موفقیت های چشمگیری دست یابد .با استعانت از خداوند متعال ، سال 97 13 را همه با هم  با تکیه  بر توانمندی ها ،  برنامه محوری ، همدلی ، همزبانی  و انسجام  به سوی تحقق اهداف عالیه دانشکده و ارتقاء خدمات سلامت به مردم شریف پیش خواهیم رفت .

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو به دانشجویان عزیز ، اساتید گرانقدر و همکاران ارجمند و پرتلاش دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی ساوه ، از زحمات ارزشمند شما صمیمانه قدردانی نموده و از خداوند منان سالی سرشار از موفقیت و بهروزی برای شما و خانواده محترمتان در ظل توجهات حضرت حق  مسئلت می نمایم .

دکتر عباس نیک روش

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه