قدردانی از زحمات دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون و یک مرکز منتخب کووید ۱۹

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۸ کد : ۱۵۶۱ اخبار و رویدادها اخبار ویژه
در ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ از زحمات پرسنل دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون و یک مرکز منتخب کووید ‌۱۹ قدردانی شد.

در این مراسم "رهبر بختیاری" رئیس دفتر ریاست، دکتر"علی حافظی" قائم مقام ریاست دانشکده در امور مشارکت‌های مردمی و حاج آقا "هادی ودود" نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده علوم پزشکی ساوه و روابط عمومی حضور داشتند از زحمات پرسنل دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون سالن کوثر، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز منتخب کویید ۱۹ به علت تلاش‌های بی‌شائبه آنها در امر واکسیناسیون کرونا و تشخیص، نمونه گیری کووید ۱۹ قدردانی شد و از نزدیک مسائل و مشکلات موجود بررسی و گفتگو شد.

در ادامه این آیین، قدردانی و سپاس از این امر خدا پسندانه و تلاش های بی‌دریغ پرسنل این مراکز در مبارزه با بیماری کرونا از طرف دکتر " مهدی مصری" رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به پرسنل این مراکز واصل شد.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه بازدید رهبر بختیاری