برگزاری آزمون جامع توجیهی بدو خدمت

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۰ کد : ۱۸۱۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
آزمون جامع توجیهی بدو خدمت-سری اول روز پنج شنبه در تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ به صورت هماهنگ در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

به اطلاع کلیه شرکت کنندگان در سری اول آزمون جامع توجیهی بدو خدمت می رساند:

آزمون جامع توجیهی بدو خدمت-سری اول روز پنج شنبه در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۴۰۰ به صورت هماهنگ در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

منابع آزمون شامل فصول یک، دو، سه، پنج و شش (همه مباحث در فصول ذکر شده) می‌باشد؛ که از طریق سامانه آموزش و توانمندسازی کشوری به نشانی https://karmand.behdasht.gov.ir قابل دسترس است.

لازم به ذکر است که تمام داوطلبانی که در آزمون‎های الکترونیک دوره توجیهی بدو خدمت موفق به کسب نمره قبولی تا تاریخ ۲۲/۱۱/ ۱۴۰۰شده اند و در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی ثبت نام کرده اند ، امکان شرکت در این آزمون را دارند.

آزمون به صورت حضوری و کاغذی خواهد بود. سوالات به صورت تست چهارگزینه ای، به تعداد ۱۰۰ عدد در مدت ۱۰۰ دقیقه مطرح می‎شوند و شرکت کنندگان می‎بایست از بین چهار گزینه، پاسخ صحیح را انتخاب کرده و در پاسخنامه وارد نمایند.

کارت ورود به جلسه از طریق سایت مرکز سنجش در تاریخ ۱۷/۱۲/۱۴۰۰ صادر خواهد شد.

داوطلبان علاوه بر ارائه کارت آزمون،ملزم به ارائه شناسنامه عکس دار و یا کارت شناسایی معتبر عکس دار می باشند.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه آزمون بدو خدمت