حضور معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه در مانور منطقه ای ۶.۸ ریشتری زلزله سد الغدیر

۲۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۱:۲۰ کد : ۳۴۴۲ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده ساوه، مانور منطقه ای ۶.۸ ریشتری زلزله در شهرستان های ساوه، تفرش و زرندیه استان مرکزی، ۲۱ مردادماه ۱۴۰۲، در محل سد الغدیر ساوه با حضور سرپرست معاونت بهداشت "دکتر ذکائی" همراه با معاون فنی این معاونت "دکتر فلاحتی" و سرپرست مراکز شهرستانهای تابعه، کارشناسان و اعضای تیم مدیریت بحران این معاونت برگزار شد.

در این مانور که در محدوده ۸۵۰ هکتاری در کنار سد الغدیر و با مشارکت ۳۵ دستگاه اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران استان مرکزی و ۱۳ تیم ارزیاب، بیش از ۱۱۰۰ نیروی متخصص و امدادگر، ۲۵۰ اکیپ عملیاتی حضور یافتند و عملکرد آنها مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر ذکائی در جریان این مانور از زحمات حوزه ریاست دانشکده، معاونتها، سرپرست مدیریت اورژانس و فوریتهای پزشکی و مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه(ساوه و زرندیه)، واحدهای ستادی معاونت و مراکز بهداشت (خصوصا نقلیه، انبار، تاسیسات، خدمات) و نیروهای حاضر در مانور قدردانی نمودند و از کاستی و نواقص موجود در برنامه عذرخواهی کردند.

کلید واژه ها: مانور زلزله دانشکده علوم پزشکی ساوه دانشگاه علوم پزشکی اراک حضور تیم عملیاتی