مراسم بزرگداشت روز پزشک در شهرستان ساوه برگزار شد

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۰ کد : ۳۴۶۷ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۲، مراسم روز پزشک در سالن تاج محل با حضور سرپرست دانشکده و مسئولان شهرستان ساوه و زرندیه و جمعی از معاونین و مدیران و پزشکان برگزار گردید.

این برنامه با خیرمقدم سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه آغاز و با سخنرانی مقامات شهرستان ساوه، فرماندار و فرمانده سپاه پاسداران و امام جمعه شهرستان زرندیه، رئیس هیئت مدیره نظام پزشکی ساوه و زرندیه ادامه یافت.

این مراسم شامل بخش‏های متنوعی از جمله گروه سرود به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س)، پخش کلیپ رهبری با موضوع پزشکی، پخش کلیپ دکتر "تقی جعفری" پزشک پیشکسوت شهرستان ساوه و نماهنگ‌های سالروز شهادت حضرت رقیه(س) گردید.

در این برنامه از چهره‌های شاخص و پیشکسوت شهرستان‌های ساوه و زرندیه، دکتر تقی‌جعفری و دکتر فلاحتی، پزشکان برتر شاغل در دانشکده علوم پزشکی ساوه،سازمان نظام پزشکی و پزشکان فعال در بسیج جامعه پزشکی تقدیر بعمل آمد و هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.

کلید واژه ها: جشن روز پزشک دانشکده علوم پزشکی ساوه