برگزاری میز ارتباطات مردمی مسئولان دانشکده علوم پزشکی ساوه در میعادگاه نماز جمعه شهر مأمونیه

۰۱ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۹ کد : ۴۰۷۶ اخبار و رویدادها
میز ارتباطات مردمی با حضور رئیس، معاونین و مدیران دانشکده علوم پزشکی ساوه در محل مصلای شهر مأمونیه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، یکم آذرماه ۱۴۰۲ ، میز ارتباطات مردمی با حضور رئیس، معاونین و مدیران این دانشکده در محل مصلای شهر مأمونیه برگزار گردید و مردم مسائل و مشکلات خود را در حوزه بهداشت و درمان  با مسئولان در میان گذاشتند.

همچنین در جلسه‌ای با حضور امام جمعه شهر مأمونیه، نماینده مردم شریف شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار زرندیه، رئیس دانشکده و سایر مسئولین، مسائل حوزه بهداشت و درمان این شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیماتی در این زمینه اتخاذ گردید.