به همت اداره تغذیه دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد
جلسه آموزشی اهمیت مصرف لبنیات کم چرب، پاستوریزه و اجتناب از مصرف نمک دریا
جلسه آموزشی اهمیت مصرف لبنیات کم چرب و پاستوریزه و اجتناب از مصرف نمک دریا در راستای اجرای پویش ملی تغذیه سالم برگزار شد.
این جلسه چهارم بهمن ماه 1402 با موضوع مصرف لبنیات کم چرب و پاستوریزه و تعادل در مصرف نمک، اما یددار با هدف اجرای پویش ملی تغذیه سالم در جمعیت تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ساوه، توسط کارشناسان تغذیه با حضور معلمان و مدیر مدرسه شیخ الاسلام شهرستان ساوه برگزار شد.
نظر شما :