به اطلاع کلیه متقاضیان آزمون استخدامی مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۸ میرساند

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۲ کد : ۴۸۵۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
با توجه به تفاهم بعمل آمده با سازمان اداری و استخدامی و تاکید هیات عمومی دیوان عدالت اداری؛ جهاد دانشگاهی اطلاعیه ای مبنی بر پذیرش امتیاز کرونا بیمارستانهای غیر تابع وزارت بهداشت صادر کرد.

در این مرحله صرفاً داوطلبانی که در بیمارستانهای دولتی بجز وزارت بهداشت یا خصوصی و خیریه و تامین اجتماعی یا سایر بیمارستانها در بازه زمانی ۰۱/‏۱۲/‏۹۸‬ تا آخرین روز ثبت نام، ۲/‏۷/‏۱۴۰۲‬ در درمان بیماری کرونا خدمتی ارائه کرده اند ابتدا با تکمیل اولیه فرم در بیمارستان مربوطه و ارائه آن به دانشگاه / دانشکده؛ متقاضی استفاده از امتیاز می شوند. چنانچه معاونت درمان دانشگاه / دانشکده پذیرش بیماران را توسط آن بیمارستان تایید کرد، فرم برای بررسی بیشتر و تایید نهایی به کمیته ۵ نفره دانشگاه / دانشکده ارجاع خواهد شد.در نهایت با تایید نهایی کارکرد در کمیته مربوطه اطلاعات داوطلبان جدید در پورتال آزمون های جهاد دانشگاهی بارگزاری خواهد شد.
تذکر مهم یک: امتیاز کرونا برای داوطلبان جا مانده شاغل در توابع وزارت بهداشت در زمان ابلاغ دستورالعمل تکمیل ظرفیت قابل بررسی خواهد بود.
تذکر مهم دو: امتیاز کرونا برای پیام آوران قابل احتساب نیست.
تذکر مهم سه: امتیاز کرونا جهت شاغلین در سایر بخش های خصوصی مثل آزمایشگاه ها یا درمانگاهها و…قابل پذیرش نمی باشد.
تذکر مهم چهار: لازم بذکر است سقف امتیاز کرونا برای داوطلبین حداکثر ۲۰ امتیاز میباشد.

جهت پاسخگویی به هرگونه مشکل با واحد منابع انسانی به شماره تلفن‌های ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۵۰ - ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۹۰ تماس حاصل نمایید.