پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز روانشناس

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۸ کد : ۵۰۷۴ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی روز روانشناس را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده طی پیامی ۹ اردیبهشت ماه روز روانشناس را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد.

رسالت روان‌شناسی، شادمانه زیستن بشر و احساس ارزشمندی به انسان‌ها می باشد. با توجه به اهمیت سلامت روان از یک طرف و شیوع روزافزون انواع آسیب های اجتماعی و اختلالات روانپزشکی، نظام تحول سلامت این فرصت را برای ما ایجاد کرد که در کنار پزشکان خانواده، شاهد فعالیت روانشناسان در حوزه سلامت باشیم تا خدمات روانشناختی را همه روزه و به صورت رایگان به عموم مردم و جمعیت تحت پوشش ارائه دهیم.
اینجانب روز روانشناس را به تک تک عزیزانی که شبانه روز در راه سلامت روان جامعه قدم بر‌می‌دارند تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت و سربلندی را از خداوند منان برایشان خواستارم .

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه