پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۰ کد : ۵۱۲۶ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با صدور پیامی فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت "روز ارتباطات و روابط عمومی" را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی، متن پیام دکتر امیر قادی پاشا به شرح ذیل است:

اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، به گونه ای است که موفقیت سازمان‌ها و دوام آنها در عرصه‌ فعالیت‌های تخصصی به عملکرد روابط عمومی آنها وابسته است. روابط عمومی در سازمان به عنوان نهادی است که می تواند به صورت نظام‌مند، برنامه‌ریزی شده و سنجیده در جهت ایجاد، حفظ و گسترش تعامل و تفاهم اقدام کند.

اینجانب روز ارتباطات و روابط عمومی را به فعالان زحمت کش و سخت کوش روابط عمومی که با الهام از هم‌افزایی، هم‌اندیشی، همسویی، تدبیر و امید فعالیت می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض کرده، امیدوارم این روز نقطه عطفی در توسعه و تحول روابط عمومی‌ها باشد.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه