پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز معلم و استاد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۰ کد : ۵۱۳۶ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز معلم و استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه متن پیام "دکتر مرتضی همت" به شرح ذیل است:

یرفع الله الذین آمنوا منکم والذین اوتوا العلم درجات والله بما تعملون خبیر

خداوند قادر منّان را شاکریم که به ما نعمت قدردانی و تقدیر از عزیزانی که همواره با عزمی راسخ در پرتوی از صداقت و تبلوری از مشارکت و بارقه هایی از مسئولیت پذیری با رویکرد آفریدن فرداهایی بهتر و برتر جهت تربیت انسان های پاک نیت و توانمند در عرصه های مختلف آموزشی و فرهنگی تللش می کنند را ارزانی فرمود.

آنچه از بن جان می آید آن است که از صمیم قلب روز استاد را خدمات همه عزیزان در مجموعه علوم پزشکی ساوه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر مرتضی همت
معاون آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه