پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) و روز دختر

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۲ کد : ۵۲۱۳ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ، طی پیامی ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت و روز دختر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده طی پیامی میلاد فرخنده حضرت معصومه (س) و روز دختر را تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است :

بی شک دختران امروز و مادران فردا نقش بسیارحساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه دارند، الگو برداری از بانو فاطمه معصومه (س) بهترین راه دستیابی دختران به زندگی سالم و موفق است.

اینجانب صمیمانه میلاد فرخنده و پرنور حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر و دهه نورانی کرامت را به تمامی کارکنان و دانشجویان، به ویژه دختران شاغل در سطح دانشکده و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.