پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت هفته ملی جمعیت

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۸ کد : ۵۲۶۶ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی هفته ملی جمعیت را تبریک گفت.

دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی هفته ملی جمعیت را تبریک گفت، متن پیام به شرح زیر می‌ باشد :
یکی از مسائل مهم برای کشور ما مساله جمعیت است. موضوع جمعیت و فرزندآوری در مقطع کنونی که کشور به سمت کهن‌سالی و افزایش سن می‌رود بسیار مهم و ضروری است.
هفته ملی جمعیت که از ۲۴ لغایت ۳۰ اردیبهشت با شعار "نقش من در جوانی ایران" آغاز می شود فرصتی برای بازنگری و اتخاذ سیاست ‌ها و برنامه ‌ها به منظور تحقق اهداف پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت در کشوراست که همه تلاش‌ها باید در راستای ترویج ازدواج ،فرزند آوری، تسهیل و رفع موانع تشکیل خانواده، فرهنگ‌سازی، پیشگیری از سقط جنین، ارائه تسهیلات درمان ناباروری و ... باشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ملی جمعیت و تاکید بر اهمیت تلاش برای تحقق اهداف برنامه های مرتبط با جوانی جمعیت و قانون حمایت از خانواده  امیدوارم به فضل الهی و با اجرای سیاست‌های کلی جمعیت موفق به ارتقای‌ پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت کشور سرافراز ایران گردیم.