همزمان با هفته ملی جمعیت:

حضور خادمین بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) در پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۱۶ کد : ۵۳۴۸ اخبار و رویدادها سلامت
خادمین بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) با پرچم حرم مطهر رضوی در پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ همزمان با دهه کرامت و در آستانه ولادت باسعادت امام رضا(ع) کاروان "زیر سایه خورشید" با حضور خادمان آستان قدس رضوی، حامل پرچم متبرک بارگاه ملکوتی ثامن الحجج حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، به ساوه رسید و در پردیس دانشکده حضور یافته و مورد استقبال جمعی از مسئولین، مدیران و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی ساوه قرار گرفتند.

با حضور کاروان زیر سایه خورشید در جشن بزرگ دهه کرامت در سالن آمفی تئاتر دانشکده که به همت معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار گردید و با سخنرانی نهاد رهبری در دانشکده آغاز شد. پس از خواندن خطبه عقد و مراسم نمادین ازدواج دانشجویان توسط خادمیاران حضرت امام رضا (ع) شیفتگان به حضرت رضا(ع) با بوسیدن پرچم گنبد نورانی آن امام همام، اوج عشق و ارادت خود را به ایشان نشان دادند.