نشست رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با پزشکان متخصص و سوپروایزرها

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۲۵ کد : ۵۴۸۹ اخبار و رویدادها
با حضور رئیس دانشکده، معاونین توسعه، آموزش، درمان، جمعی از مدیران، پزشکان و متخصصین، سوپروایزرها در راستای بررسی و رفع مشکلات پزشکان متخصص و سوپروایزرها در مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و ۱۷شهریور نشستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه 12 خرداد ماه 1403، نشست رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با پزشکان متخصص و سوپروایزرها در مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و 17شهریور برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده ضمن تقدیر از تلاش‌های پزشکان متخصص و سوپروایزرهای بیمارستان در راستای خدمات دهی به مردم، در یک فضای صمیمی به بررسی مشکلات و مسائل آنان پرداخت و در پایان این نشست دکتر پاشا ضمن بررسی و ارائه راهکار برای حل مشکلات، جهت رفع چالشهای پیش رو قول مساعد داد.

در پایان طی بازدید صورت گرفته با حضور رئیس دانشکده از قسمتهای مختلف از جمله اورژانس، داروخانه، آنژوگرافی بیمارستان نیز بازدید بعمل آمد.