دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با رئیس بیمارستان حضرت فاطمه(س)

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۲ کد : ۵۴۹۳ اخبار و رویدادها
دکتر امیر قفادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با دکتر فرهاد طباطبایی رئیس بیمارستان حضرت فاطمه(س) دیدار و در جریان مسائل و مشکلات درمانی موجود قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۳ مردادماه ۱۴۰۳، دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه معاون درمان و جمعی از مدیران با دکتر فرهاد طباطبایی رئیس بیمارستان حضرت فاطمه(س) دیدار و در جریان مسائل و مشکلات درمانی آن بیمارستان قرار گرفت.
دکتر پاشا در این دیدار با اشاره به  ضریب اشغال تختها و نیاز به نیروی پرستار در بیمارستان گفت: جذب بخشی از پرستاران فارغ التحصیل در  شهرستان ساوه  سبب رفع کمبود نیروی نظام سلامت می شود، اگر دانشجویان پرستاری از ابتدا بر اساس نیاز مراکز درمانی بورسیه آن مرکز شوند، می‌توان کمبود نیرو را در شهرستان ساوه و زرندیه مرتفع کرد که با وجود بخشنامه وزارت بهداشت و پیگیری های لازم میتوان به این اقدام دست یافت.