دیدار خیر حوزه سلامت جناب آقای رجبی با رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه /اهدای یک دستگاه کولر اسپیلت به بیمارستان مدرس

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۳ کد : ۵۵۰۸ اخبار و رویدادها
خیر حوزه سلامت جناب آقای رجبی با رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه دیدار نمود و یک دستگاه کولر اسپیلت به بیمارستان مدرس اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۳ خیر حوزه سلامت جناب آقای رجبی خیر مشارکت کننده در ساخت پایگاه رجبی، یک دستگاه کولر اسپیلت به بیمارستان مدرس اهدا کرد.

در این دیدار دکتر پاشا ضمن تقدیر از زحمات خیرین در حوزه بهداشت و درمان، وجود خیرین سلامت را ارزشمند شمرده و گفت: اقدامات نیکوکارانه و خیران در حوزه سلامت  طبق اولویت ها و نیازهای دانشکده علوم پزشکی ساوه صورت می‌گیرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه اظهار امیدواری کرد: با همدلی و همیاری خیرین می توان گام های موثری در جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت و خدمت رسانی به مردم در این عرصه برداشته شود.