پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی(ره) و قیام ۱۵ خرداد

۱۴ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۴ کد : ۵۵۱۱ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی و قیام خونین ۱۵ خرداد پیام تسلیت صادر کرد

متن پیام وی بدین شرح است:

سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین 15 خرداد 1342 را به عموم مردم شریف شهرستان های ساوه و زرندیه و جامعه دانشگاهی، تسلیت و تعزیت عرض می­کنم.

بی­ تردید فقدان آن عبد صالح خدا برای ملت قدرشناس ایران همواره ضایعه­ ای جبران ناپذیر خواهد بود.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) سالگرد رحلت جانگداز ایشان و شهدای والا مقام ۱۵ خرداد را تسلیت عرض نموده و توفیق همگان را از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نمایم.

دکتر امیر قادی پاشا

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه