دیدار مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی با رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۲۰ کد : ۵۵۵۵ اخبار و رویدادها
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی با حضور در دانشکده علوم پزشکی ساوه طی جلسه ای با رئیس دانشکده دیدار و در مورد مسائل فی مابین تبادل نظر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۳ طی جلسه ای در سالن ریاست دانشکده، با حضور رئیس دانشکده، معاونین و جمعی از مدیران دانشکده و مدیر درمان تامین اجتماعی استان، درخصوص تعامل و همکاری بین سازمانی، مطالبات و مسائل فی مابین به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.
در این دیدار دکتر پاشا رئیس دانشکده،با تاکید بر تعامل و همکاری سازنده، نقش تامین اجتماعی را در ارائه خدمت رسانی موثر دانست.
وی افزود: مهمترین هدف دانشکده علوم پزشکی ساوه در تعامل با تامین اجتماعی ارائه خدمات مطلوب به مردم شهرستان های ساوه و زرندیه است که پرداخت مطالبات در این میان به بهبود کیفیت خدمت رسانی کمک شایانی می کند.