بازدید معاون مشارکت های مردمی، رسانه، امور بین الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور از طرح توسعه بیمارستان امام رضا (ع) زرندیه

۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۵۶ کد : ۵۵۵۶ اخبار و رویدادها
معاون مشارکت های مردمی، رسانه، امور بین الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور در ستاد دانشکده علوم پزشکی ساوه با دکتر پاشا رئیس دانشکده دیدار و درخصوص طرح توسعه بیمارستان امام رضا(ع) گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۰خرداد ماه ۱۴۰۳؛ بازدید از طرح توسعه بیمارستان امام رضا(ع) زرندیه با حضور سید محمد طباطبایی معاون مشارکت‌های مردمی، رسانه، امور‌بین‌الملل و مجلس مجمع خیرین سلامت کشور، فرماندار زرندیه، معاونین و جمعی از مدیران و روسای بیمارستان، از پروژه خیر ساز طرح توسعه بیمارستان حضرت امام رضا(ع) زرندیه با هدف رسیدگی و بررسی مشکلات پروژه صورت گرفت.

شایان ذکر است طرح توسعه بیمارستان حضرت امام رضا(ع) پیرو تفاهمنامه منعقده بین دانشکده علوم پزشکی ساوه، مجمع خیرین سلامت و به همت خیر ارجمند حوزه سلامت  آقای حاج ایوب و مهندس ابوالفضل پایداری از گروه صنعتی میهن از سال ۱۴۰۰ شروع و  با ظرفیت افزایش ۳۲ تخت بستری با صرف هزینه بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال (۳۵ میلیارد تومان) در مرحله بیش از  ۹۵ درصد پیشرفت قرار دارد و تمامی تجهیزات لازم از قبیل دستگاه سی تی اسکن و... توسط دانشکده تامین گردیده است.

در ادامه بازدید معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور با حضور در ستاد دانشکده علوم پزشکی ساوه و دیدار با  دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده در خصوص پروژهایی خیر ساز از قبیل بیمارستان ۲۵۰ تخت خوابی، مرکز قلب مدرس ، و ۴ مرکز جامع سلامت روستایی،۲ خانه بهداشت روستایی، ۴ مرکز اورژانس  شهری و روستایی که با مشارکت خیرین حوزه سلامت در حال انجام می‌باشد گزارش و راهکارهایی ارائهشد و از زحمات معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور با اهدا گل و هدیه قدردانی گردید.