اطلاعیه درخصوص بن کارت رفاه همکاران مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه

۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۵۷ کد : ۵۵۵۷ اخبار و رویدادها

به اطلاع همکاران محترم میرساند با عنایت به مصوبه هیات ریسه و با توجه به فراهم شدن بن‌کارت رفاه به پاس قدردانی از زحمات همکاران، در مناسبت‌های مختلف ایام سال متناسب با شغل کارکنان در واحدهای زیر مجموعه دانشکده مبالغ رفاهی واریز میگردد.

شایان ذکر است مبالغ رفاهی به مناسبت روز منابع انسانی ، روز آزمایشگاه، روز ماما ، روز استاد و معلم  در دست اقدام می باشد که بزودی در بن کارت واریز خواهد شد.

لازم به ذکر است بن کارتهای صادر شده به  نماینده‌ هر واحد تحویل داده شده است. همکاران می توانند جهت دریافت به واحد محل خدمت خود مراجعه فرمائید .

درضمن همکاران رسمی پیمانی و تبصره ۳و ۴ و طرحی که بن کارت ندارند به امور رفاهی دانشکده آقای الماسی مراجعه فرمایند.

نظری ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۶
دانشگاه علوم پزشکی ساوه ،اگه قدردان بود که روز پرستار یادش نمی‌رفت!!!
پاسخ مدیر سایت ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۲

با سلام و احترام

با توجه به صحبت های انجام شده در این خصوص، واریزی انجام شده اگر اعتراضی نسبت به آن دارید میتوانید با آقای صفری واحد مالی به شماره تلفن 08648501187 تماس حاصل فرمایید.

با تشکر

بابایی ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۵۸
شما صد تا بن کارت صادر کن وقتی یادت میره پول بریزی توش چه فایده داره
پاسخ مدیر سایت ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۶