بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از بیمارستان شهید مدرس

۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۶ کد : ۵۵۵۸ اخبار و رویدادها
خدمات رسانی در بیمارستان شهید مدرس با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه، ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۳ دکتر «امیر قادی پاشا» رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه معاونین و جمعی از مدیران با حضور در بیمارستان شهید مدرس از نحوه خدمت رسانی به مراجعین بازدید کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این بازدید با حضور در بخش های مختلف این مرکز درمانی، فرآیندهای ارائه خدمت به بیماران را مورد ارزیابی قرار داد.

دکتر پاشا در این بازدید با پرسنل این بیمارستان پیرامون مسائل و دغدغه های آنان گفت و گو داشت و همچنین گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در بیمارستان  ارائه شد و بررسی راهکارهای عملیاتی در خصوص رفع چالش ها و توسعه بهینه خدمات رسانی از دیگر محور این بازدید نظارتی بود.