در پی دو‌حادثه رانندگی در فاصله چند دقیقه:

فوت دو عابر پیاده و سه مصدوم در شهرصنعتی کاوه

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۵۱ کد : ۵۶۰۲ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۰۲۴
سرپرست مرکز اورژانس و مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: واژگونی ساینا بر اثر برخورد با کامیون در جاده شهر صنعتی کاوه باعث مصدومیت ۳ نفر شد، دو فوتی این حادثه احتمالا عابر پیاده بودند که جهت کمک به مصدومان حادثه واژگونی ساینا با یک دستگاه مینی بوس تصادف کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، علی حافظی اظهار کرد: واژگونی ساینا بر اثر برخورد با کامیون امروز چهارشنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۱۵  در جاده شهر صنعتی کاوه باعث مصدومیت ۳ نفر شد که در پی این حادثه، احتمالا دو نفر عابر پیاده جهت کمک رسانی حاضر و با یک دستگاه مینی‌بوس دچار حادثه و در صحنه فوت شدند.

وی افزود:  پس از اطلاع به مرکز دیسپچ اورژانس شهرستان ساوه بلافاصله چهار دستگاه از آمبولانس‌های اورژانس به محل حادثه اعزام شد.

دکتر حافظی در ادامه گفت: از ۳ مصدوم این حادثه، حال ۲نفر آنها وخیم می باشد که توسط  آمبولانس اورژانس به بیمارستان شهید مدرس انتقال یافتند.


نظر شما :