دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی

۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴ کد : ۵۶۱۳ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۶خردادماه ۱۴۰۳ دکتر امیر قادی پاشا به همراه مشاور رئیس، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ساوه، مسئول روابط عمومی و کارشناس مشارکت‌های مردمی در شهرستان  زرندیه، با  حجت الاسلام سبزی نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر امیر قادی پاشا رییس دانشکده  در دفتر کار نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص مطالبات و دغدغه‌های مردم در حوزه سلامت گفتگو کرد.

از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار می توان به ارتقای سطح آموزش علوم پزشکی ، ارتقای کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی در بیمارستان مدرس، افتتاح پروژه های بهداشتی در مناطق روستایی وکم برخوردار و افتتاح پایگاه اورژانس، پیگیری در خصوص اعتبارات مالی به منظور پرداخت پرسنل و تامین دستگاه آنژیوگرافی قلبی بیمارستان مدرس مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مقرر گردید پیگیری های لازم در این خصوص صورت پذیرد.