پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت عید سعید قربان

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۴ کد : ۵۶۴۶ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه با انتشار پیامی، فرا رسیدن عید فرخنده قربان را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه متن پیام دکتر امیر قادی پاشا به این شرح است:

عید قربان از اعیاد مبارک مسلمانان جهان است که متبرک به پشتوانه رخدادی تاریخی و درسی سراسر معنویت است، سرمشقی از ایمان را به بلندای تاریخ، ارزانی داشت تا یقین و باور مومنانه، ریسمانی مستحکم باشد برای پیوستن به حریم امن خداوندی.

عید مبارک قربان، معنایی از رمز استواری اعتقاد و ایمان است که هر کجا مومنی، راه حق در پیش گیرد، بی تردید سایه مهر معبود، روشنی بخش حیاتش خواهد بود.

اینجانب روز عرفه و این عید فرخنده، همچنین آغاز دهه امامت و ولایت را به تمامی جویندگان مسیر ایمان، خصوصا همکاران مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه صمیمانه تبریک و تهنیت گفته و امید است همه ما بتوانیم ابراهیم وار، مسیر خودسازی و تعالی معنوی را بپیماییم.از خداوند مهر و رحمت، توفیق بهره مندی از برکات ارزنده و جلوه های معنوی اعیاد مبارک پیش رو را خواستارم.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه