پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت هفته قوه قضاییه

۳۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۴ کد : ۵۶۹۵ اخبار و رویدادها
دکتر امیر قادی پاشارئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی هفته قوه قضایی را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه، رئیس دانشکده طی پیامی سالروز شهادت دکتر بهشتی (ره) و هفته قوه قضائیه را گرامی داشت. متن پیام وی بدین شرح است:

هفته قوه قضائیه فرصت مغتنمی برای تکریم از تلاش خالصانه قشر خدوم و متعهد قوه قضاییه به ویژه پاسداشت یاد و خاطره بزرگ معمار دستگاه قضا، متفکر شهید مظلوم “آیت الله دکتر بهشتی” و شهیدان والامقام این عرصه است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهید گرانقدر دکتر بهشتی (ره) و یاران باوفایش، هفته قوه قضائیه را به مجموعه متعهد و خدوم این قوه و دست اندر کاران امر قضا در شهرستان های ساوه و زرندیه تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت و تاییدات الهی در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای این عزیزان مسألت دارم.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه