دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با شهردار

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۶ کد : ۵۷۵۲ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه جمعی از مشاورین و مدیران با شهردار دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۶ تیرماه ۱۴۰۳ دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده به همراه مشاورین، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ساوه و مدیر روابط عمومی با شهردار دیدار و گفتگو کرد.

​​​​دکتر  قادی پاشا رئیس دانشکده در این دیدار گفت: دانشکده علوم پزشکی ساوه و شهرداری در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی شهروندان ساوجی نقش مهمی دارند که در این میان لازم است همکاری‌های دوجانبه با محوریت خدمت رسانی به مردم در اولویت و اهم کارهای شهرداری و دانشکده قرار گیرد.

در ادامه نیز مهندس مصباحی شهردار ساوه ضمن خیرمقدم به دکتر دکتر پاشا و هیئت همراه، خدمت‌رسانی به مردم را  رسالت خطیر و مهمی عنوان کرد و رضایتمندی مردم را نشانگر تلاش و اهتمام مجموعه‌های شهرداری و دانشکده علوم پزشکی ساوه در راه خدمتگزاری صادقانه به مردم دانست.

شایان ذکر است در این دیدار به همکاری‌های مشترک و بین بخشی دانشگاه علوم پزشکی ساوه و شهرداری در زمینه ساخت بیمارستان جایگزین مدرس نیز موردبحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان با اهدا لوح تقدیر از خدمات ارزنده شهردار در زمینه همکاری با دانشکده تقدیر بعمل آمد.