دانشکده علوم و پزشکی ساوه در حال اخذ پارک علم و فناوری در حوزه سلامت است
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: این دانشکده در حال اخذ پارک علم و فناوری در حوزه سلامت از طریق وزارت بهداشت است و بزودی این مهم محقق می شود.
به گزارش دانشکده علوم پزشکی ساوه به نقل از خبرگزاری فارس، مرتضی همت در همایش روز جهانی غذا در سالن سلمان ساوجی ساوه با اشاره به اهمیت مشارکت صنایع در این حوزه افزود: 20 سال معافیت از پرداخت مالیات صنایع ، عدم شمول قانون کار جهت اشتغال نیروی انسانی ، واگذاری و یا اجارههای بلند مدت زمین به واحدهای صنعتی و تولیدی، کمک به نمونهسازی یافتههای پژوهشی در راستای تجاریسازی و حمایت از پژوهشهای دانشجویی به منظور رفع نیازیهای تخصصی و ... از مهمترین مزایای پارک و علم و فن آوری در شهرستان ساوه و زرندیه است.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: توجه به بهترین تاریخ مصرف، کاهش دورریز مواد غذایی، مصرف مواد غذایی ارگانیک، کاهش ضایعات در صنایع و بسته بندی مناسب مواد غذائی از راهبردهای توجه به سلامت و ایمنی غذایی مردم است.
رضا رحیمی افزود: دستیابی به این مهم با آموزش و فرهنگسازی میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در راستای جلوگیری از اتلاف غذا امکان پذیر است.
وی تصریح کرد: آموزش سبک زندگی سالم به مردم و اینکه چه غذایی را به چه میزان و چگونه مصرف کنند بسیار مهم است و از بسیاری بیماریها پیشگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۶۰۰ میلیون نفر در جهان از غذای آلوده و ناایمن آسیب میبینند و این بدین معنی است که از هر ۱۰ نفر در جهان یک نفر از این مساله دچار آسیب میشود.
وی بر نقش مهم مواد غذایی در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر تاکید کرد و افزود: سالانه در دنیا هزینه های زیادی صرف درمان بیماری های ناشی از غذای آلوده و ناایمن میشود.
رحیمی با اشاره به این که هماهنگی سازمان غذا و دارو با تولیدکنندگان بسیار مهم است، ادامه داد: کارخانجات و شرکتهای تولید موادغذایی وظیفه خطیری دارند ، وزارت بهداشت از تولیدکنندگان مواد غذایی به صورت جدی پشتیبانی می کند ولی در مقابل تخلفات و تقلبات به طور جدی می ایستد؛ زیرا سلامت مردم ، اهمیت بسیار دارد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی ساوه در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به حفظ ایمنی زنجیره غذا از مزرعه تا سفره نیز گفت: طی چند سال اخیر برنامههای خوبی در راستای تعیین الگوی ایمنی غذایی کشور، بیان چالشها و ارائه راهکارها، پیشرفتها، نقشه راه و طراحی و اجرای پروژههای ملی با هدف کاهش بیماریهای غیر واگیر برگزار شده است که نتایج موفقیت آمیزی نیز به همراه داشته است.
وی ادامه داد: ما باید از ایمنی و ارزش تغذیهای مواد غذایی در هر مرحله از زنجیره مطمئن باشیم. تمامی برنامههای ما برای کنترل و اطمینان از این کنترل طراحی شدهاند.
رحیمی گفت: تولید کننده، فروشنده باید وظایف خود را برای حفظ و انتقال مواد غذایی به حلقه بعدی کامل انجام بدهند تا مواد غذایی سالم، ایمن و با حفظ ارزش تغذیهای به دست مصرف کننده برسد.
در این مراسم از تعدادی واحدهای تولیدی برتر صنایع غذایی و کارشناسان فنی با اهدای لوح و تندیس قدردانی شد.
نظر شما :