۲۷شهریور/۱۷ سپتامبر روز جهانی ایمنی بیمار گرامی باد

۲۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۲ کد : ۵۹ اخبار و رویدادها
دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۷ سپتامبر روز جهانی ایمنی بیمار را گرامی داشت .

به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۷ سپتامبر روز جهانی ایمنی بیمار را گرامی داشت و گفت: سازمان جهانی بهداشت ۱۷ سپتامبر را "روز جهانی ایمنی بیمار" نامگذاری و شعار "کارکنان ایمن، بیمار ایمن" را برای امسال برگزیده است.

وی افزود: نامگذاری "روز جهانی ایمنی بیمار" به همبستگی جهانی برای اقدام فوری جهت کاهش آسیب های قابل اجتناب کمک می نماید و ‌هدف از برگزاری آن افزایش آگاهی و درک جهانی درباره ایمنی بیمار است.

دکتر مهدی مصری تصریح کرد: به منظور تبادل تجارب جهت بهره مندی از درس آموخته ها و تاکید بر اهمیت ایمنی بیمار شعار آن برای امسال را "کارکنان ایمن، بیمار ایمن" تعیین گردیده است.

وی با بیان اینکه، ایمنی بیمار در حوزه سلامت اولین اقدام برای ارتقای کیفی خدمات می باشد، اطلاع رسانی عمومی را در راستای گسترش فرهنگ مراقبت های بهداشتی در منزل با هدف کاهش عفونت های بیمارستانی موثر دانست.

کلید واژه ها: ایمنی بیمار سازمان جهانی بهداشت