پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بمناسبت انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۸ کد : ۵۹۰۲ اخبار و رویدادها
دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه متن پیام دکتر امیر قادی پاشا بدین شرح است:

خداوند منان را سپاسگزاریم که به ملت شریف ایران توفیق عطا کرد تا با خلق صحنه‌ای درخشان، برگ زرین دیگری را بر صفحات پرافتخار مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیفزایند.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان علوم پزشکی ساوه ، انتخاب جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان رئیس‌جمهور کشور عزیزمان ایران تبریک عرض می‌نمایم و برایشان سلامتی و توفیق روز افزون از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.

انتخاب یک نفر از جامعه نخبگان حوزه سلامت بعنوان رئیس جمهور مایه مباهات می باشد و به امید خدا نوید تحول در نظام بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را می دهد.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه