پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز حراست

۲۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۱ کد : ۵۹۰۸ اخبار و رویدادها تبریک و تسلیت
دکتر امیرقادی پاشا رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی روز حراست را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده در پیامی، ۲۲ تیرماه، روز حراست را تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:

۲۲ تیرماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به نام روز حراست نامگذاری شده است. پیشبرد اهداف دانشکده و گام برداشتن در مسیر توسعه و پیشرفت امکان پذیر نمی باشد، مگر با تامین امنیت و حفاظت از سرمایه‌های مادی و معنوی و مراقبت از سلامت سازمان، که این مهم به عهده کارکنان حراست دانشکده می باشد که دانشکده  را از وجود تهدیدات درونی و بیرونی محفوظ نگه می دارند.

بر خود می دانم، تلاش و همت ارزنده همکاران محترم مجموعه حراست دانشکده علوم پزشکی ساوه را در تمامی واحدهای زیرمجموعه در شهرستان‌های ساوه و زرندیه، مورد تقدیر قرار داده و این روز را به شما همکاران این حوزه صمیمانه تبریک می گویم.

امید است در پرتو مهر لایزال ایزدی و به مدد توان بالا و همت متعالی شما عزیزان در صیانت لز سلامت همواره شاهد سربلندی و سعادتمندی شما در تمامی عرصه ها باشیم.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه