تفاهم‌نامه همکاری مرکز رشد فناوری سلامت و شرکت نقشه راه کسب و کار ایرانیان منعقد شد.

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۶ کد : ۵۹۲۷ اخبار و رویدادها
در راستای سیاست های کلان دولت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاه کارآفرین و سند راهنمای راه اندازی ساختارهای اجرایی در توسعه کارآفرینی، فناوری و نوآوری در دانشگاه ها و موسسات پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی ساوه و شرکت نقشه راه کسب و کار ایرانیان با نام تجاری الو بیزنس منعقد شد.

الوبیزنس شبکه مشاوران برتر کسب‌و‌کار ایران است که در حال حاضر با بیش از ۲۵۰ مشاور کسب‌وکار، به‌طور متوسط روزانه بین ۳۰۰ الی ۴۰۰ دقیقه مشاوره در لحظه ارائه می‌دهد. همچنین به‌طور میانگین روزانه حدود ۳۰ درخواست مشاوره در سایت ثبت و حدود ۵ الی ۱۰ جلسه آنلاین ویدئویی و حضوری برگزار می‌شود. کاربران الوبیزنس از طریق اپلیکیشن اندروید و وب اپلیکیشن در ساعاتی که مشاور از ابتدا تعیین کرده می‌توانند با مشاوران تماس بگیرند.

هدف از انعقاد این تفاهم نامه ارائه خدمات مشاوره‌ای با در نظرگرفتن تخفیف ویژه برای واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و برگزاری دوره‌های توانمندسازی در حوزه کسب‌و‌کار و کارآفرینی بود.