برگزاری هیئت رئیسه این هفته علوم پزشکی در شهرستان زرندیه

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۴ کد : ۵۹۳۷ اخبار و رویدادها
با هدف بحث و بررسی مسائل و چالش‌های بیمارستان امام رضا(ع) و شبکه بهداشت و درمان زرندیه جلسه این هفته هیئت رئیسه در این شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه 23 تیرماه 1403 هیئت رئیسه این هفته علوم پزشکی ساوه در زرندیه تشکیل شد. در ابتدای این جلسه حجت الاسلام هادی ودود نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده، ضمن تسلیت ایام محرم به بیان قسمت‌هایی از واقعه کربلا پرداخت.

در ادامه دکتر پاشا رئیس دانشکده، با تسلیت ایام محرم حسینی، بر ضرورت همکاری و تلاش جدی معاونین و مدیران جهت تسریع در  بهره‌برداری و ارائه خدمت ، حل مسائل و مشکلات بیمارستان و شبکه بهداشت و درمان زرندیه تأکید نمود.

همچنین گزارشی از آخرین وضعیت بیمارستان، حل مشکلات نیرو در مراکز جامع سلامت شبانه روزی، بررسی فضای فیزیکی و پانسیون‌ها،  توسط دکتر فراهانی رئیس بیمارستان و آقای سعیدی مدیر بیمارستان ارائه نمود.

در ادامه دستور جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات خوبی از جمله حل مشکل فضای فیزیکی و پانسیون اتخاذ گردید.