بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از بیمارستان حضرت امام رضا(ع) زرندیه

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۷ کد : ۵۹۳۹ اخبار و رویدادها
بازدید از طرح توسعه بیمارستان حضرت امام رضا(ع) و نحوه خدمات‌رسانی در بیمارستان با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه، ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۳ دکتر «امیر قادی پاشا» رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه معاونین و جمعی از مدیران با حضور در بیمارستان حضرت امام رضا(ع)، علاوه بر بازدید از طرح توسعه این بیمارستان از نحوه خدمت رسانی به مراجعین نیز بازدید کرد.

​​​​​​رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور در بخش‌های مختلف این مرکز درمانی، فرآیندهای ارائه خدمت به بیماران را مورد ارزیابی قرار داد.

دکتر پاشا در این بازدید با پرسنل این بیمارستان پیرامون مسائل و دغدغه های آنان گفت و گو داشت و همچنین گزارشی از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته در بیمارستان  ارائه شد و بررسی راهکارهای عملیاتی در خصوص رفع چالش ها و توسعه بهینه خدمات رسانی از دیگر محور این بازدید نظارتی بود.