مشارکت بانک قرض الحسنه مهر ایران استان مرکزی در سلامت با اهدای ۱۱۰ دستگاه ضدعفونی کننده UV

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۹:۴۰ کد : ۵۹۴۰ اخبار و رویدادها
بانک قرض الحسنه مهر ایران استان مرکزی در راستای مسئولیت اجتماعی با اهدای ۱۱۰ دستگاه ضدعفونی کننده UV در حوزه سلامت به جمع خیرین حوزه سلامت پیوسته است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۳  باحضور رئیس دانشکده، معاونین و جمعی از مدیران، معاون امور ایثارگران بانک مهر ایران استان مرکزی، رئیس شعبه بانک مهر شهرستان ساوه و مسئول اداره بازاریابی بانک مهر و در راستای مسئولیت احتماعی  از سوی بانک قرض الحسنه مهر ایران استان مرکزی ۱۱۰ دستگاه ضدعفونی کننده UV به مراکز درمانی شهرستان ساوه اهدا شد.

​​​​​​

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در تشریح این خبر اظهار داشت:در دوران کرونا بانک مهر ایران چندین دستگاه اکسیژن ساز و تجهیزات ضدعفونی کننده به دانشکده علوم پزشکی ساوه اهدا کرده است و بعد از دوران شیوع بیماری کرونا کمک ها ادامه یافت تا جایی که اکنون به اهدای ۱۱۰ دستگاه ضدعفونی کننده UV  جهت مسئولیت اجتماعی و بهبود ارائه خدمات سلامت به مردم رسیده است.

معاون امور ایثارگران بانک مهر گفت: بانک قرض الحسنه مهر آمادگی پرداخت 313 وام خرید لوازم خانگی با بهره 4 درصد به همکاران دانشکده علوم پزشکی ساوه را دارد که بعد از  انعقاد قرارداد سه جانبه بین بانک و دانشکده و شرکت لوازم خانگی، پرسنل می توانند از طریق اداره رفاهی اقدام به دریافت وام نمایند.

کوهخواهی افزود: همچنین با دریافت کارت درمان بانک مهر، بیماران می‌توانند هزینه‌های خدمات درمانی را تا سقف 150میلیون تومان از طریق کارت درمان در بیمارستان ها و مراکز تحت قرارداد پرداخت کنند.