به یاد دانشجوی جهادگر آسمانی دکتر محمدحسین دریس

اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی ساوه در روستای مرق

۳۱ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۲ کد : ۶۰۰۹ اخبار و رویدادها
اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی ساوه در روستای مرق به یاد دانشجوی جهادگر آسمانی دکتر محمدحسین دریس برگزار شد.

این اردو روز سی ام تیر ماه ۱۴۰۳ با حضور گروهی از دانشگاهیان علوم پزشکی ساوه در ۶۰ کیلومتری شهرستان ساوه در روستایی بنام مرق برگزار شد.

در این روستا به دلیل کمبود امکانات، دسترسی مردم به نیازهای بهداشتی و درمانی با مشکل همراه است به همین دلیل با انتخاب این مکان و تجمیع تجهیزات و نیروی انسانی به عنوان مکانی برای ارائه خدمات انتخاب گردید.

ویزیت رایگان پزشک عمومی، توزیع داروی رایگان، غربالگری فشارخون و قند خون، برگزاری مسابقات فرهنگی و اهداء جوائز به کودکان روستا، پاسخگویی به مسائل شرعی با حضور روحانیت معزز، همچنین آموزش و اطلاع رسانی درباره پشه آئدس و نحوه برخورد با گزیدگی آن توسط دکتر ملک‌زادگان متخصص میکروبیولوژی از جمله خدمات ارائه شده در این اردوی جهادی بود.

این اردو به همت معاونت فرهنگی، بسیج دانشجویی علوم پزشکی ، بسیج جامعه پزشکی و نمایندگی نهاد رهبری دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار گردید.