جلسه پدافند غیرعامل زیستی در فرمانداری ویژه شهرستان ساوه تشکیل شد

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۱۴ کد : ۶۰۴۴ اخبار و رویدادها
جلسه پدافند غیرعامل زیستی با حضور معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری، مسئولین دانشکده علوم پزشکی ساوه و ادارات مرتبط در فرمانداری ویژه شهرستان ساوه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، 2 مرداد ماه 1403 جلسه پدافند زیستی در خصوص موضوع تب دنگی (پشه آئدس) در فرمانداری ویژه شهرستان ساوه تشکیل شد.

این جلسه با حضور معاون سیاسی، اجتماعی، امنیتی فرمانداری و جمعی از  ادارات مرتبط و مدیران در معاونت سیاسی، اجتماعی، امنیتی فرمانداری شهرستان ساوه برگزار شد.

در این جلسه دکتر علی حافظی دبیر پدافند غیرعامل دانشکده علوم پزشکی ساوه، سرپرست مرکز بهداشت و کارشناسان واحد بیماری‌ها به  ادارات در خصوص معرفی این بیماری، علائم، راه‌های پیشگیری مطالبی را عنوان نمودند.

​​​​

در ادامه این جلسه راه‌های پیشگیری از بیماری تب‌دنگی و پشه آئدس برای ادارات تشریح و از آن‌ها درخواست همکاری و مساعدت شد و صورتجلسه جهت انجام وظایف تنظیم و ابلاغ شد.