اصالت کالاهای بهداشتی در سامانه «تی تک» قابل رویت است
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه به نقل از خبرگزاری فارس از ساوه؛ عباس مهدیزاده ظهر امروز در همایش معاونین غذا و داروی قطب ۶ کشور در ساوه اظهار کرد: فعالیت تیمهای نظارتی یکی از اقدامات خوبی است که میتوان مسیرهای اجرایی را تسهیلگری و به نتیجه رسید.
وی یکی از اهداف اصلی برگزاری این همایش را یافتن راهکار مشترک برای حل مسائل و مشکلات در زمینههای مختلف تولید، زیر ساخت، کمبودها و... در قالب کارگروههای متعدد بر اساس اولویت شعار سال و وحدت رویه و باتکیه بر تجارب موفق عنوان کرد.
مدیرکل دفتر راهبری و پایش امور استانهای سازمان غذا و دارو ادامه داد: در این راستا استفاده از توان و پتانسیلهای دانشگاهها و دانشکدههای 6 قطب کشور در انجام بهتر اقدامات و فعالیتها، مؤثر خواهد بود.
مهدیزاده گفت: شیوهنامه قطب، بر اساس شیوهها، اولویتها، تجارب، وحدت رویه و شرح و وظایف قانونی در سلامت در ۷ حوزه تخصصی است.
مدیرکل دفتر راهبری و پایش امور استانهای سازمان غذا و دارو گفت: از نظر حجم تولید ۴۰ تا ۵۰ کارخانجات در حوزه آرایشی و بهداشتی فعالیت دارند.
مهدیزاده گفت: در بخش دارو و تجهیزات پزشکی توانمندی و ظرفیت این قطب بینظیر است که باید بر اساس شعار سال و باتکیهبر محتوا و همکاری سازنده مدیران فرهیخته عضو این قطب به پیشبرد اهداف کمک کنیم.
وی با اشاره به توانمندی ابرسامانه تی تک یادآور شد: با کمک این سامانه، خریداران از تاریخ تولید و انقضای واقعی کالا، قاچاق یا مورد تأیید و همچنین اصل یا تقلبی بودن جنس موردنظر خود مطمئن میشوند.
مهدیزاده تأکید کرد: هم اکنون این سامانه برای کالاهای دارویی، بهداشتی و آرایشی فعال است. وی با بیان اینکه باید نگاه نظارتی تغییر کند، افزود: برای برونسپاری اصلاً محدودیتی وجود ندارد.
مدیرکل دفتر راهبری و پایش امور استانهای سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: برای محققشدن شعار سال کمککننده باشیم و در این توانمندیها و تجربه موفق قطب بهره ببریم.
این همایش با حضور معاونین غذا و دارو زنجان، اراک البرز قزوین، قم و ساوه در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.
نظر شما :