پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه  به مناسبت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۵ کد : ۶۱۷۳ تبریک و تسلیت
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با ارسال پیامی ۱۷ مردادماه روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و خبرنگاران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه متن پیام دکتر امیر قادی پاشا بدین شرح می باشد:

« ن والقلم و ما یسطرون»

سوگند به قلم و آنچه می‌نویسند

هفدهم مردادماه روز خبرنگار و سالروز شهادت شهید محمود صارمی، فرصت مغتنمی است تا از خبرنگاران صدیق و شریف اصحاب رسانه قدردانی شود.

بی‌‏تردید خبرنگاران در هر حوزه ای، سنگربانان همیشه بیدار و پرچم‌داران یک جامعه هستند که امروزه برای تبادل افکار و اطلاعات سالم، بی شک نیاز به صلابت قلم و رسالت آن‌ها می‌باشد که با روشنگری و صدق گفتار، اخبار درست را به ذهن پویای مردم اهدا و دنیا را از اخبار کذب و تاریک در امان نگه می دارند.

اینجانب به نوبه خود این تلاش قابل ستایش خبرنگاران عزیز را ارج نهاده و ضمن تبریک این روز بزرگ به اصحاب قلم و رسانه، توفیق روز افزون این قشر فرهیخته را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر امیر قادی پاشا
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه