بازدید سرزده بامدادی سرپرست اداره نظارت بر دارو و فرآورده‌های دارویی دانشکده علوم پزشکی ساوه از داروخانه های شبانه روزی شهرستان زرندیه

۱۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۸ کد : ۶۱۸۸ اخبار و رویدادها
سرپرست اداره نظارت بر دارو و فرآورده‌های دارویی  از داروخانه های شبانه روزی شهرستان زرندیه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی  دانشکده علوم پزشکی ساوه سرپرست اداره نظارت بر دارو و فرآورده های دارویی به همراه حراست و روابط عمومی جهت بازرسی، بامداد  ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۳ از داروخانه های شبانه روزی شهرستان زرندیه بازدید بعمل آوردند.

سرپرست اداره نظارت بر دارو و فرآورده های دارویی دانشکده در این خصوص گفت: این بازدید‌ها جهت بررسی روند ارائه خدمت و حضور مسئولین فنی شیفت شب بصورت سرزده انجام گرفت.

وی ادامه داد: در این بازرسی در خصوص اهمیت خدمت رسانی داروخانه های شبانه روزی در تمامی ساعات شبانه روز نکات و راهنمایی‌های لازم ارائه شد.

دکتر نگار ساوجی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این بازدید‌ها بصورت مرتب ادامه خواهد یافت تا روند نظارتی بر داروخانه‌ها بصورت کامل انجام شده و هیچ خللی در خدمت رسانی به همشهریان عزیز ایجاد نشود.