پرهیزهای هنگام بارداری
- مواد غذایی نفاخ مانند نخود، لوبیا، باقالی یا هر ماده دیگری که با آن نفخ می کنید را زیاد نخورید.
- محصولات کنجد (ارده، حلوا ارده)، خورشتهای کرفس و قورمه سبزی را کم بخورید.
- مواد غذایی لعابدار و لیز همچون بامیه، تخم شربتی، خاکشیر، آلو، اسفناج و... را (مخصوصا در سابقه زایمان زودرس) هر روز میل نکنید.
- مصرف عسل مخصوصا به صورت آبجوش عسل، یا شیرینی های چربی مثل حلوا را زیاده روی نکنید.
- طعم های بسیار تند یا بسیار ترش برایتان مناسب نیستند.
- مواد غذایی را به صورت ملس استفاده کنید.
- در مصرف مواد غذایی با دمای خیلی سرد (آب یخ، بستنی، یخ در بهشت) یا خیلی داغ احتیاط کنید.
- مراقب مواجهه ناگهانی با هوای خیلی سرد یا گرم باشید.
- در مکان گرم یا سرد ننشینید یا به دیوار سرد تکیه ندهید.
- حمامتان داغ یا طولانی نباشد.
واحد طب سنتی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه
نظر شما :