به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار شد:
بازدید فناورانه از شرکت صنایع غذایی ماسترفوده
بازدید فناورانه از شرکت صنایع غذایی ماسترفوده به همت مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی ساوه و مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید چمران ساوه صورت گرفت.
بازدید فناورانه از شرکت صنایع غذایی ماسترفوده ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳ به همت مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی ساوه، مرکز آموزش فنی و حرفهای شهید چمران ساوه و شرکت صنایع غذایی ماسترفوده با همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی، دفتر یوسرن و واحد استعداد درخشان صورت گرفت.
این بازدید با حضور "دکتر میثم رحمانی" مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده، "دکتر مرضیه عباسی نیا" مدیر ارتباط با صنعت و کارشناسان از شرکت صنایع غذایی ماسترفوده و جمعی از دانشجویان انجام شد.
در این بازدید، "دکتر همتی" مدیر تحقیق و توسعه شرکت ماسترفوده در رابطه با فرآیند تولید آدامس تشریح نمود و در ادامه دانشجویان با حضور در خط تولید آدامس و پاستیل از نزدیک با این فرآیند آشنا شدند.
نظر شما :