رنگ قهوه ای پوست تخم مرغ و ارزش غذایی آن
برخلاف تصور رایج، رنگپوست تخم مرغ به هیچ عنوان نشانه ای از ارزش غذایی بالاتر تخم مرغ و به اصطلاح رایج "قوی و با بنیه" بودن آن نیست.
رنگ پوست تخم مرغ که به علت وجود رنگدانه هایی است که با توجه به نژاد مرغ تعیین می شود، به طوری که مرغ های نژاد new hamshire و چند نژاد دیگر دارای تخم قهوه ای رنگ ولی مرغ نژاد white rock و چند نژاد دیگر تخم با رنگ پوسته سفید میگذارند.
ارزش غذایی تخم مرغ با توجه به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین میشود. کما اینکه امروزه و با توجه به تبلیغات افرایش اقبال عمومی نسبت به تخم مرغ های قهوه ای یا اصطلاحا "رسمی"، در برخی از خطوط تولید تخم مرغ، از نژادهای دارای تخم قهوه ای استفاده می شود.
در نتیجه صرفا رنگ پوست تخم مرغ به معنای برتری و رجحان آن محصول نسبت به تخم مرغ های روز و سفید نمیباشد و بهتر است در خرید تخم مرغ از محصولات دارای کد بهداشتی و تاریخ مصرف استفاده کرد.
نظر شما :