کمیته دانشگاهی پیشگیری از خودکشی در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۳، کمیته دانشگاهی پیشگیری از خودکشی شهرستان ساوه به همت واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد با حضور دکتر «حسین معصومی اصل» سرپرست دانشکده، سرپرست معاونت بهداشت، معاون درمان، جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاهی و نمایندگانی از ادارات عضو کمیته پیشگیری از خودکشی شهرستان از جمله فرمانداری، اداره ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، بهزیستی، بیمارستان شهید چمران، بیمارستان حضرت فاطمه(س)، اداره ارشاد، کمیته امداد و... مسئولین واحدهای ستادی مرتبط با پدیده خودکشی در سالن شهید رهنمون برگزار شد.
در ابتدای جلسه «شهناز هدایتی» کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت با ارائه گزارش وضعیت موارد اقدام و فوت منجر به خودکشی در گروه سنی به تفکیک (جنسیت، سن، روش اقدام، سابقه اقدام و سابقه اختلالات روانپزشکی) در شهرستان ساوه، فرایند ارائه خدمات در سامانه سیب و نیز اقدامات حمایتی و درمانی اعم از خدمات روانپزشکی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی و ... برای این گروه ها را بیان کرد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز با اشاره به راههای پیشگیری از خودکشی گفت: اگر چه راههای پیشگیری بسیار مهم است اما در این میان نقش رسانه بسیار حائز اهمیت است، فضای مجازی باید منجر به پیشگیری و عدم تشریح جزییات خودکشی گردد و رسانه از پرداختن به تیترهای جنجالی در این مورد پرهیز کند.
وی افزود: اگر چه آمار خودکشی بسیار نگران کننده است و از مهمترین فاکتورهای پیشگیری از خودکشی را می توان به اعتقاد به مسائل دینی و مذهبی نام برد و افرادی که اعتقاد به معاد داشته باشند احتمال اقدام به خودکشی در آنها کمتر است.
در ادامه اعضای کمیته از ادارات مختلف نیز گزارش اقدامات خود در خصوص دستور جلسه را بیان و به بیان تجارب و تحلیل خود از وضعیت اقدام به خودکشی دانش آموزان، دلایل آن و سایر ویژگی های مناطق آسیب پذیر در سطح شهرستان پرداختند.
نظر شما :