سمینار آموزشی کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی برگزار شد
سمینار آموزشی کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی با همکاری مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی ساوه و انجمن مسئولین فنی استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه یکم اسفند ماه ۱۴۰۳، سمینار آموزشی کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی با همکاری مدیریت غذا و دارو و انجمن مسئولین فنی استان مرکزی با تدریس «مهندس مهران توکلی» متخصص هوش مصنوعی و مدیر مرکز فنی حرفهای شهرستان ساوه و جمعی از کارشناسان فعال در حوزه غذایی و آرایشی و بهداشتی در سالن مرکز آموزش فنی حرفهای برگزار شد.
از اهم موضوعات عنوان شده در این کارگاه را می توان کنترل کیفیت و ایمنی غذایی، بهبود فرایند تولید، بازاریابی محصولات، توسعه محصولات و خدمات جدید، ایجاد کسب و کارهای نوآورانه در حوزه صنعت با استفاده از هوش مصنوعی نام برد.
نظر شما :