پیام مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز بسیج جامعه پزشکی

۰۸ اسفند ۱۴۰۳ | ۲۳:۲۳ کد : ۷۸۰۴ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۲۵
مسئول بسیج جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی روز بسیج جامعه پزشکی را تبریک گفت.

متن پیام وی بدین شرح است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم»

بسیج در حقیقت مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملت است.

بسیج جامعه پزشکی، تجلی بارز اخلاص، ایثار و مسئولیت‌پذیری در مسیر خدمت به مردم شریف ایران اسلامی است که در طول سال‌های گذشته، همواره نقشی مؤثر و سازنده در صیانت از سلامت جامعه، به‌ویژه در شرایط بحران و حوادث غیرمترقبه ایفا نموده است.

 تلاش‌های بی‌وقفه و مجاهدت‌های خالصانه شما بسیجیان عزیز در راستای کاهش آلام بیماران و خدمت‌رسانی در مناطق آسیب‌پذیر و کم‌برخوردار سرمایه‌ای گران‌بها و ماندگار در پیشگاه الهی و یادگاری ارزشمند در تاریخ این مرز و بوم خواهد بود.

اینجانب  به مناسبت فرارسیدن هشتم اسفند سالگرد شهادت شهید رهنمون، روز بسیج جامعه پزشکی را خدمت تمامی بسیجیان مجموعه جامعه پزشکی از جمله: اساتید، مدیران، پزشکان، پرستاران، ماماها، روان شناسان، دندان‌پزشکان، دستیاران، بهورزان، بهیاران، مهندسین، کاردانان و کارشناسان، رابطین و خیرین حوزه سلامت   
شهرستانهای ساوه و زرندیه و استان  همچنین تمامی جهادگران کادر آموزش، بهداشت، درمان و خدمات پزشکی به ویژه مجموعه مدیریتی و پشتیبانی (فرماندهی ناحیه مقاومت استان و شهرستان، ریاست سازمان بسیج استان، ریاست دانشکده علوم پزشکی) که با روحیه‌ای بسیجی در مسیر تأمین و ارتقای سلامت جامعه گام برمی‌دارند، صمیمانه قدردانی نموده و چنین روز خجسته ای را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

علی قهاری ـ بسیج جامعه پزشکی ساوه


نظر شما :