با حضور بازرسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی ساوه صورت گرفت:
۴ هزار بازرسی از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانه آبرسانی طی ۲۰ روز
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه درخصوص مدیریت بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در شهرستان ساوه و زرندیه گزارشی ارائه نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، سرپرست معاونت بهداشت دانشکده درخصوص حضور بازرسان بهداشت محیط و بازرسی از مراکز تولید و عرضه مواد غذایی اماکن عمومی و سامانه آبرسانی گفت: طی بازرسیهای انجام شده به مدت ۲۰ روز گذشته، ۴ هزار و ۲۵۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شده است.
وی افزود: ۳۱ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت استاندارد و موازین بهداشتی به مراجع قضایی معرفی و ۵ واحد نیز تعطیل شدند.
سرپرست معاونت بهداشت بیان داشت: طی ۲۰ روز (از ۱۱ الی ۳۰ اسفند ۱۴۰۳) طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، بیش از ۴ هزار مراکز تولید و عرضه مواد غذائی، اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی توسط بازرسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی ساوه مورد بازرسی قرار گرفته است.
نظر شما :